Starity

A briteknél is hódít Elsa

2014. június 21. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több kislányt neveznek el Angliában a Jégvarázs főszereplője után.

hirdetés
A briteknél is hódít Elsa

Mindig is nagy divat volt a szülők többségénél, hogy népszerű sorozatok vagy filmek szereplői után nevezik el gyermekeiket és minden időszakra jellemző volt egy-egy bizonyos név. A Trónok harca érkeztével például a Khaleesi név kezdett hirtelen népszerűvé válni a lányos szülőknél, de az X-Men Farkasának valódi neve, a Logan is igen felkapott lett a fiúk körében.

Most azonban, nem túl meglepő módon elérkezett a Disney hatalmas sikert arató animációs filmjének, a Jégvarázsnak az ideje, ugyanis a brit BabyCentre.com beszámolója szerint most legelőször került be a 100 legközkedveltebb közé az Elsa név, köszönhetően a film népszerűségének.

Ezen felbuzdulva a weboldal futtatói átfésülték egész adatbázisukat, hogy megtudják, a nagy sikereknek köszönhetően a többi szereplő neve mennyire lett kapós. Így hát kiderült, hogy Kristoff, Hans és még Sven is nagy hatással volt a mostanában szülői örömök elé nézett britekre, Olafnak viszont még nem sikerült túl nagy változást elérnie 4%-os emelkedésével.

„A családok nagyon erősen tudnak kötődni Elsa küzdelméhez, hogy legyőzze félelmeit és az erős családi kötelékhez, amely segítette őt ennek elérésében” – nyilatkozta a BabyCentre-nek Anna Hill, a Disney UK alelnöke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek