Starity

Megan Fox 20 napot dolgozna évente

2014. június 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő próbál a lehető legkevesebbet távol lenni gyermekeitől, így nem akar több filmet forgatni évente egynél.

hirdetés
Megan Fox 20 napot dolgozna évente

Megan Fox bevallotta, egyáltalán nem húzza a szíve a színészet felé, mióta két gyermek édesanyja. Úgy tervezi, évente egy filmet forgat, hogy több időt tölthessen gyerekeivel, Noah-vel és Bodhival. Olyan filmeket keres, amiket Los Angelesben forgatnak, és részvételét mindössze 10-20 napig követelnék meg.

„Sosem voltam igazán céltudatos vagy karrierorientált, de most, hogy itt a második baba, nehéz dolgozó anyának lenni, főleg úgy, hogy a szíved nem a munka, hanem a családod felé húz”árulta el a 28 éves sztár a Parents magazinnak.

Az évi egy film mindenképp szükséges hiszen előre gondolkodik – tudja, hogy meg kell teremtenie srácainak az anyagi biztonságot, nemcsak most, de az egyetemi éveikhez is. „Nehéz, mert nem érzem, hogy a figyelmem 100 százaléka rájuk irányul, szóval bűntudatom van. Nehéz éreztetni velük, hogy különlegesek, ha egyszerre kell őket felnevelned és törődnöd velük.”

A színésznő legközelebb a Teenage Mutant Ninja Turtlesben lesz látható, ami augusztus nyolcadikán kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, október 17-én pedig az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek