Starity

Befejeződött A kiválasztott forgatása

2014. június 21. 20:08   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utolsó Éhezők viadala-film kamerái péntekről szombatra virradóra forogtak utoljára.

hirdetés
Befejeződött A kiválasztott forgatása

„Befejeztük” – állt Francis Lawrence rendező rövid Twitter-üzenetében, amelyet nem sokkal éjjel kettő óra előtt tett közzé a film utolsó forgatási helyszínéről, Berlinből.

A rendező kijelentését a filmek producere, Nina Jacobson is megerősítette egy saját üzenettel, illetve egy képpel, amelyen ránézésre Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, valamint Liam Hemsworth látható egy utolsó nagy csoportos ölelésben.

„Vége. Köszönet Suzanne Collinsnak. Köszönet Francis Lawrence-nek. Köszönet a rajongóknak. Ezenfelül szó nélkül maradtam.”

Azóta a stáb néhány tagja is reagált a búcsúra, így például a Primet alakító Willow Shields az Instagram-profiljáról írt: „Ez egy annyira keserédes pillanat... A kiválasztott első és második részének forgatása hivatalosan is befejeződött! Csodálatos volt ez az utazás, és alig várom, hogy lássátok a filmeket! Hatalmas része volt ez az életemnek, és szeretném megköszönni mindazon nagyszerű embereknek, akik mindvégig támogatták a szériánkat! Izgatottan várjátok, vagy IZGATOTTAN várjátok A kiválaszottat?”

Sam Claflin hasonló módon a közösségi médiát használta fel, hogy köszönetet mondjon:

„Csak annyit szeretnék mondani, hogy sok-sok köszönet mindenkinek (a szereplőgárdának, a stábnak és a rajongóknak), aki oly soká és oly keményen dolgozott azon, hogy azzá tegye Az éhezők viadala-élményt, ami. Kiváltságosnak, megtisztelve, és annyira szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a lehetőséget ennyi lelkes és tehetséges emberrel oszthattam meg. #álommunka”

A stáb számára ez a pillanat már csak azért is számít fontosnak, mivel közülük többeknek ez a nap egy több mint hároméves korszak végét jelenti. Az első Éhezők viadala-film forgatása ugyanis 2011 májusában kezdődött, akkor még Gary Ross rendezői irányítása mellett.

Maga A kiválasztott kamerái is régóta forognak, hisz még tavaly szeptemberben kezdtek neki a forgatásnak. A filmek nagy részét, akárcsak a korábbi részek esetén, most is Atlantában forgatták le, az utolsó pár hónapra azonban már a kontinensünkön folytatták a munkálatokat, előbb Párizsban, majd később Berlinben.

Bár a szereplőgárda számára ez a nap egy hosszú utazás végét jelenti, a rajongóknak még bőven van idejük búcsúzni. A kiválasztott első részét idén novemberben mutatják be, a második rész premierjéig pedig egészen 2015 novemberéig kell majd még várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek