Starity

A Dreamworks Animationé lett Félix, a macska

2014. június 22. 09:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A DreamWorks Animation megszerezte Félix, a macska jogait, ezzel újabb klasszikust avattak köreikbe.

hirdetés
A Dreamworks Animationé lett Félix, a macska

A DreamWorks Animation autója ismét klasszikus területre gördült, élén Jeffrey Katzenberggel, aki a Licensing Expón jelentette be, hogy a cég megszezte a Félix, a macska jogait.

„Félix valóban túlmutat majd örökzöld státuszán és valami sokkal ritkább szintre emelkedik, hiszen ő egy igazi ikon” – mondta Katzenberg a Variety magazinnak. „Úgy tervezzük, hogy ő lesz az egyik legkeresettebb márka az egész világon.”

Félix, a macska először majd' 100 évvel ezelőtt, Pat Sullivan és Otto Messmer néma rövidfilmjében, a Feline Folliesban (1919) tűnt fel a képernyőn. A pajkos cica hamarosan csillaggá vált és számos rövidfilmben, valamint sorozatban láthatták rajongói, miközben a popkultúra egyik ikonjává vált.

Habár Katzenberg nem árult el több részletet arról, hogy a DreamWorks Animationnek mik a tervei a híres macskával, a Mr. Peabody & Sherman kalandjai után várható, hogy ő is CGI-adaptációt kap majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek