Starity

Alicia Keys a Givenchy új arca

2014. június 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Givency alig egy hónappal ezelőtt kérte fel a Grammy-díjas énekesnőt új kampányához, melyre Alicia boldogan mondott igent.

hirdetés
Alicia Keys a Givenchy új arca

A Givency egy hónappal ezelőtt kereste meg a gyönyörű énekesnőt azzal, miszerint szeretné, ha ő képviselné a cég új illatát, a Dahlia Divint. A kampány első fotója a napokban látott napvilágot, melyen Alicia egy meseszép, pánt nélküli, aranyszínű, Riccardo Tisci által tervezett ruhakölteményben pózol Tim Walker fotós párizsi műtermében.

Érdekesség, hogy a márka Tisci ajánlásának eredményeként választotta Aliciát nem csak arcának, de a televíziós reklámhoz „hangjának” is, ugyanis a kisfilmben az énekesnő egyik dala fog majd felcsendülni.


Fotó: Tim Walker / Givenchy

„Spirituálisan nagyon sok közös van bennünk. A divatvilág kicsit lelketlenné teszi az embert. Szóval, amikor találkoztam vele, kellemes csalódás ért, amikor láttam, hogy ő mennyire lelkes. Megtette értem ezt a nagyszerű dolgot az első albumom megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából” – nyilatkozta boldogan az énekesnő a WWD-nek Riccardo Tiscivel kapcsolatban.

Jó hír a rajongók számára, miszerint Alicia legújabb, soron következő nagylemezének megjelenése 2015 elejére várható, melyről sejtelmesen annyit nyilatkozott a híresség, miszerint ezúttal a melódiák helyett a tartalmasabb mondanivalóra helyezi a hangsúlyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek