Starity

Zendayával erősít a Material Girl

2014. június 22. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Disney-üdvöske lett Madonnáék új reklámarca és már a kampányfotózásra is sort kerítettek.

hirdetés
Zendayával erősít a Material Girl

Taylor Momsen, Kelly Osbourne, Georgia May Jagger és Rita Ora nyomdokaiba léphetett nemrégiben Zendaya Coleman, ugyanis Madonnának és lányának, Lourdes Leonnak rá esett a választása közös márkájuk új kollekciója kapcsán.

A hírt a Twitteren jelentette be a fiatal tehetség június 19-én: „Végre megoszthatok veletek egy NAGY hírt! Én vagyok Madonna és a lánya, Lola új Material Girl-kampányának arca!”

Az Indul a risza! Rockyja a 2014-es őszi kampány arcaként fog tündökölni a reklámfotókon, melyeket már el is készítettek. A fotózás helyszínéül a brooklyni Coney Island szolgált és néhány napja egy videó is felkerült a YouTube-ra, melyben betekintést nyerhetünk a munkafolyamatba, valamint hallhatjuk, ahogy a 17 éves színész-énekesnő hatalmas áhítattal beszél a dinamikus anya-lánya párosról.

A videón kívül néhány kulisszák mögötti kép is landolt az interneten, továbbá eddig két hivatalos kampányfotó is napvilágot látott a márka Twitter-oldalán keresztül.

„Zendayából sugárzik a magabiztosság és a szabad szellem. Szeretettel köszöntjük őt a Material Girl új arcaként” – nyilatkozta hivatalos közleményében Madonna, majd lánya a következőket tette hozzá: „Imádom, ahogy Zendaya saját divatszabályokat alkot, hogy passzoljon a személyiségéhez, ugyanis erről szól a Material Girl, hogy légy önmagad a lehető legteljesebben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek