Starity

Dalpremier: Zendaya - Too Much

2014. június 23. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja megjelent a Zapped című film betétdala teljes hosszában és stúdióverzióban.

hirdetés
Dalpremier: Zendaya - Too Much

Áprilisban látott napvilágot a Disney vadonatúj filmjének, a Zappednek első hivatalos előzetese. A főszerepben Zendaya látható, egy 16 éves lány, Zoey bőrében, akinek édesanyja újra férjhez megy, de az új apa mellé két fiútestvért és egy rosszcsont kutyát is kap, akit a 21. században élő tiniként egy telefonos alkalmazással próbál jobb viselkedésre nevelni. Egy véletlen baleset folytán azonban az applikáció meghibásodik és a négylábú helyett a fiúkat kezdi idomítani.

Disney-produkció révén, és mivelhogy a 17 éves énekes-színésznő játssza a főszerepet, természetesen nem maradhat el a zene és a tánc sem, így az előzetesben már felcsendült hivatalos dal, a Too Much nemrég a rajongók legnagyobb örömére felkerült stúdióverzióban és teljes egészében is Zendaya VEVO-csatornájára.

A filmet egyébként pénteken, június 27-én mutatják be az amerikai Disney Channelen, a fiatal tehetség mellett pedig feltűnik benne még Chanelle Peloso, Spencer Boldman és Adam DiMarco is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek