Starity

William Levy Amerikában hódít

2014. június 22. 17:05   |   Szerző: danielgilliesfan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte Juan Miguelként ismert férfi ezúttal az Egyesült Államokban próbál szerencsét, nem akármilyen színészkollégákkal az oldalán.

hirdetés
William Levy Amerikában hódít

Mint ahogy azt már korábban említette William Levy, egy időre felhagyott a telenovellákkal és az amerikai filmek között kezdett el nézelődni. Most, majdnem 1 évvel később egy ilyen amerikai film kerül bemutatásra, amelyben ráadásul főszerepet kapott, többek között a szintén főszereplő Sharon Leal, Boris Kodjoe, Tasha Smith és Tyson Beckford, valamint a Vámpírnaplók sztárjai, Katerina Graham és Maria Howell mellett.

Az Addicted című thrillert az amerikai írónő, Kristina Laferne Roberts (művésznevén Zane) 1997-es novellájának cselekménye alapján készítették el, Bille Woodruff rendezésével és a Lionsgate forgalmazásában, a forgatását pedig még 2012 novemberében kezdték Atlantában.

A történet Zoe (Sharon Leal) furcsa házasságáról szól. Férjével, Jasonnel (Boris Kodjoe) három örökbefogadott gyermeket nevelnek, miközben életüket a karrierjüknek szentelték. Azonban ez nem volt elég ahhoz, hogy Zoe kielégítse a vágyait, ennek következtében a nő félrelépett egy művésszel, Quentinnel (William Levy). A film az ő megpróbáltatásait kívánja bemutatni, melyek a megcsalás miatt alakultak ki.

A film október 10-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, további premierdátumokról pedig még nincs információ, viszont a minap megjelent az első hivatalos előzetes is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek