Starity

Új klipet forgat Lucy Hale

2014. június 22. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja hamarosan új videóval jelentkezik, a minap pedig egy megtisztelő fellépésen is részt vett.

hirdetés
Új klipet forgat Lucy Hale
Fotó: Instagram/Lucy Hale

Körülbelül egy órája jelentette be Twitter-, valamint Facebook-oldalán Lucy Hale, hogy a mai napon leforgatja második önálló videoklipjét, méghozzá a Lie A Little Better című dalához, amit kislemezként is kiad majd, a hivatalos borítót pedig rajongói legnagyobb örömére már most közzétette.

„Ma forgatjuk a videót a Lie A Little Betterhöz Nashville-ben! És meg akartam osztani veletek az új képet is” – írta a közösségi hálókon a színész-énekesnő, aki korábban elárulta, hogy a szóban forgó dal ihletője egy kollégája volt, akibe forgatás során zúgott bele.

Fotó: Facebook/Lucy Hale

Az új klip forgatásának helyszínéül azért Nashville szolgál, mivel Lucy a héten látogatott ide egy nagyszabású fellépés miatt, ami nem csak hatalmas megtiszteltetést, hanem egy mérföldkövet jelentett énekesi karrierjében.

Az 1925-ben alapított The Grand Ole Opryban ugyanis a legnagyobb country-zenészek adták eddig egymás kezébe a mikrofont, így a Pretty Little Liars Ariája olyan híres előadók után léphetett színpadra, mint például Alison Krauss, Blake Shelton, Martina McBride, Brad Paisley, Carrie Underwood, vagy éppen Keith Urban.

„Nem találok szavakat. Hihetetlenül boldog vagyok. Köszönöm az Oprynak életem legjobb estéjét” – írta a Twitteren Lucy a fellépése után, amin természetesen rengeteg rajongója és népes családja (édesanyja, édesapja, mostohaapja és testvérei) is jelen volt, de akik nem tudtak részt venni rajta, élőben is végignézhették koncertjét az Opry hivatalos weboldalán.

Fotók: Facebook/Lucy Hale

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek