Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. június 24. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme, a legjobb sztárfotók a múlt hétről: Ed Sheeran, Ashley Benson és Troian Bellisario, Cara Delevingne, Emmy Rossum és Beyoncé, Eva Longoria, Fergie, Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Khloe Kardashian, Jared Leto, Kylie Jenner, Lady Gaga, Miley Cyrus, valamint Dwayne Johnson jóvoltából.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Lopott Ed Sheeran

Méghozzá nem mástól, mint Pharrel Williamstől és nem túl meglepő módon hatalmas kalapjára tette rá mancsait, így ezzel a fején és egy sunyi mosollyal az arcán pózolt.

Pózolj vaddisznóval!

Ashley Benson és Troian Bellisario nemrég összehaverkodtak egy vaddisznóval a Pretty Little Liars forgatásán, új barátjukkal pedig természetesen egy közös fotót is készítettek – bár Troianról nem lett túl előnyös kép.

Cara Delevingne és a dinnyék

Nem tudjuk, hogy a modell görögdinnyének álcázva próbált-e egy ingyen utat szerezni, vagy annyira imádja őket, hogy legszívesebben ő is azzá válna, ugyanis mindössze ennyit fűzött a fotóhoz: „Én és a görögdinnyéim.”

Emmy Rossum lekapcsolta Beyoncét

Úgy tűnik, a színésznő rajtakapta valamin az énekesnőt, legalábbis előbbinek elégedett, utóbbinak pedig rémült tekintete erről tanúskodik.

Eva Longoria ennyire örül Kaliforniának

Az egykori született feleséget hatalmas boldogság töltötte el, hogy egy egész napot tölthetett el Sacramentóban, a kaliforniai kormány székházában.

Fergie a Trónok harcába készül?

Úgy fest, hogy az énekesnő készen áll, hogy átvegye Khaleesi szerepét a nagysikerű sorozatban – az biztos, hogy jelmezével remekül megállná a helyét.

Gwen Stefani készen áll a The Voice-ra

Az énekesnő ezzel a remek fotóval bizonyítja, hogy gőzerővel belevágott The Voice-beli munkájába.

Jennifer Lopez meglepi néhány rajongóját

Június 17-én jelent meg JLo vadonatúj albuma, az A.K.A., egy nappal a debütálás előtt pedig néhány szerencsés rajongónak dedikálta a lemez különleges kiadását.

Khloe Kardashian, te vagy az?

„Sosem tudok túl sokáig komoly maradni. Tegnap a kollekciónk fotózásán Ellen Von Unwerth-szel. KK-cipőben, szoknyában és blúzban nyomtam” – fűzte hozzá június 17-én a furcsa fotóhoz.

Hajoljatok meg Jared király előtt!

Jared Leto az utóbbi pár napban egy Dolce and Gabbana-koronával a fején parádézott például Rómában és Rybnikben is.

Kylie Jenner unatkozott

A fiatal celeb előszeretettel örvendezteti meg követőit egy-egy selfie-vel és természetesen akkor is fotók készítgetésével üti el idejét, amikor unatkozik.

Újabb sminknélküli selfie Lady Gagától

Mostanában ha nem ennivaló kutyájáról posztol fotót, akkor saját magáról, de sokak legnagyobb döbbenetére olyan képeket, amiket nem sokkal azután készít, miután felébredt, így hát smink nélkül és álmos tekintettel pózol rajtuk.

Miley Cyrus bikiniben

Itt a nyár, a hírességek többsége is kivesz egy-egy rövid szabadságot, hogy jól megérdemelt pihenéssel töltsék idejüket, például a tengerparton, bikiniben süttetve hasukat – bár Miley nem a strandon, hanem ágyában időzött.

Dwayne Johnson is új barátra tett szert

Ahogy nemrég Ellie Goulding, úgy most The Rock is összehaverkodott egy édes koalával, akinek helyében valószínűleg sok hölgy szívesen lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek