Starity

Szingli lett Lana Del Rey

2014. június 24. 12:12   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres amerikai énekesnő bejelentette, hogy ő, illetve szintén zenész kedvese, Barrie-James O’Neill már nem alkotnak egy párt.

hirdetés
Szingli lett Lana Del Rey
Fotó: WENN

Még év elején röppent fel az a hír, hogy Lana Del Rey-t hamarosan oltár elé fogja vezetni barátja, azonban mindez kacsának bizonyult. Miután napvilágot látott ez a pletyka, Barrie otthagyta az együttesét és a barátnője úgy jellemezte a szerelmi kapcsolatukat, hogy sötét és nehéz.

Most viszont mindenkit megdöbbentett az a hír, miszerint a melankolikus popénekesnő és a rocker kedvese, Barrie-James O’Neill három év boldog párkapcsolat után búcsút intettek egymásnak. A szakítás hírét, maga Lana erősítette meg egy német interjújában.

Úgy tűnik, hogy a páros nem haragban vált el, ugyanis az énekesnő a következőt nyilatkozta exéről: „Ő egy csodálatos ember. De van néhány dolog, amivel még meg kell birkóznia. Nem akarok tovább erről beszélni. Nehéz volt a kapcsolatunkban az, hogy nem érezhettem magam szabadnak. Meglátjuk, hogy innentől kezdve hogyan és merre tovább.”

Az Ultraviolence énekesnője szerint barátja nagyon megváltozott az utóbbi időben és nem éppen a megfelelő irányba, emiatt pedig számára nagy nehézségeket okozott a kapcsolat kezelése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek