Starity

Új dalokon dolgozik a Sum 41

2014. június 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Deryck Whibley májusban súlyos szervi problémákkal került kórházba, melyet hosszú éveken át tartó alkoholizmusának köszönhet, ám a zenész már sokkal jobban van és a visszatérésre készül.

hirdetés
Új dalokon dolgozik a Sum 41

Május közepén vitték be az intenzív osztályra a Sum 41 frontemberét, Deryck Whibleyt, miután a zenész veséi és mája felmondták a szolgálatot. Az orvosi jelentés szerint egyetlen pohár szeszes ital is végezhet a 34 éves zenésszel, így Derycknek nagyon figyelnie kell az egészségére, melyet immár otthonában lábadozva tesz meg.


Májusban élet-halál harcot vívott a zenész

A kórházból való távozása után nem sokkal a Facebookon osztotta meg rajongóival, miszerint rövidesen ismét színpadra szeretne állni egy újabb Sum 41 albummal, és ígéretéhez híven máris az új dalokon dolgozik, mely hírt a tegnapi nap folyamán osztotta meg követőivel.

„Az imént tettük le a telefont Brown Sounddal [Dave Baksh, a Sum 41 szólógitárosa, a szerk.], hogy búcsút mondjunk egymásnak mielőtt visszatérek Los Angelesbe. Szórakoztató volt visszatérni az Ajax repülőtérre, találkozni a családommal és a régi barátaimmal. De egyúttal itt az ideje, hogy visszatérjek a munkához is. Képes voltam két új dalt írni, mialatt a repülőtéren voltunk, plusz egy kis csokorra való gitárriffet és dalszövegötletet is összeraktam. Browny-val egy éjszakán át jammeltünk az otthonában. Az egészségügyis bölcsek szerint lassan helyrejövök. Az orvosi találkozóim ezen a héten esedékesek, hogy figyelemmel kövessék a fejlődésemet és a fizikoterápiámat. Elhatároztam, hogy berendezek egy edzőtermet a házamban, ha itthon leszek, mert ez gyorsabbá teheti a felépülési folyamatomat, legalábbis remélem. Mindenesetre kövessetek figyelemmel továbbra is még több bejelentésért és vigyázzatok magatokra!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek