Starity

Silvia Navarro sztriptíztáncosnőnek állt

2014. június 25. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Időtlen szerelem és A szív parancsa főszereplőjének, Silvia Navarrónak június végén érkezik meg a legújabb telenovellája, melyben a partnerét a Megkövült szívek sztárja, Jorge Salinas alakítja.

hirdetés
Silvia Navarro sztriptíztáncosnőnek állt

A Televisa által készített Mi Corazón es Tuyo június 30-án kezdi meg hódító útját a csatornán. A mexikói sorozatot Juan Osorio rendezte, és az El Canal de las Estrellas című széria adaptációja alapján jött létre.

A történetben Ana Leal (Silvia Navarro) egy gazdag családhoz szegődik, mint dada. Fernando Lascurain (Jorge Salinas) 7 gyermekére kell vigyáznia, akiknek nemrégiben halt meg az édesanyja. A gyerekek persze nem fogadják kitörő örömmel, hiszen nem akarnak egy pótmamát, így minden lehetséges módon próbálják elűzni a nőt. Azonban arra nem számítanak, hogy Anát nem lehet ilyen könnyen eltántorítani. Főleg, hogy egy nagy titkot őriz. éjjelente sztriptíztáncosnőként dolgozik.

A főcímdalt a nálunk még ismeretlen Kaay & Alex éneklik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek