Starity

Robert Downey Jr. a listák élén

2010. szeptember 01. 22:10   |   Szerző: mycroft

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Külföldi magazinok listái alapján Robert Downey Jr. a legkifizetődőbb hollywoodi sztárok és 2010. legszexibb férfijai között is feltűnik

hirdetés
Robert Downey Jr. a listák élén

Úgy fest, hogy az utóbbi időben igen felkapott lett a méltán népszerű hollywoodi színész, főleg a külföldi listakészítők körében, ugyanis az elmúlt napokban két listán is feltűnt Robert.

A Forbes magazin minden évben összeállítja a legkifizetődöbb sztárok listáját, tehát akiknek a filmjei a legtöbbet hozták a konyhára, de ezzel szemben a gázsijuk a legkevesebbet vitte el ebből. A listára való felkerüléshez kritérium volt, hogy az elmúlt öt évben legalább három filmje kerüljön a mozikba az adott színésznek. A profitvizit igen átfogó volt, hiszen nemcsak a mozibevételeket, de a DVD-kből és tv-ből befolyt nyereséget is vizsgálták, így alakult ki az idei, igen változatos rangsor. Az élen Shia LaBeouf végzett, a Transormers filmek és a negyedik Indiana Jones sztárja. Nem meglepő az első hely, hiszen hatalmas mozisikerekről van szó, de a színész fiatal kora ellenére még nem kapott olyan nagy gázsikat, mint mondjuk idősebb és tapasztaltabb kollégái. Ő minden egyes megkeresett dollár után 81 dollár nyereséget hozott vissza. Őt követi a listán Anne Hathaway és Daniel Radcliffe, és bizony Robert Downey Jr. az előkelő negyedik helyet foglalja el a Forbes által felállított rangsor szerint. Ez akár meglepő is lehet abban a tekintetben, hogy már nem egy fiatal színészről van szó, de az élvonalbeli sztárok közé csak az utóbbi néhány évben tért vissza, így a fizetése sem éri el a többiekét, viszont azt tudjuk, hogy a Vasember első és második része, és a Sherlock Holmes igen nagyot taroltak. Így már azért érthető az a negyedik hely. Egyébként minden egyes dollár után 33-at hozott vissza. A lista megtekinthető itt.

A szigetországbeli Glamour magazin olvasói pedig az idei év legszexibb férfijairól szavaztak. Talán nem meglepő, hogy a fiatal hölgyek szívét  rabul ejtő Robert Pattinson végzett a lista első helyén, olyan személyekkel osztva meg a dobogót, mint szintén a Twilight filmekből ismertté vált Taylor Lautner, aki a második helyen végzett, és Ian Somerhalder, aki a dobogó legalsó fokán áll. Joggal mondhatnánk, hogy ilyen mezőny mellett a 45 éves színésznek talán már leáldozott a csillaga, de úgy fest, Robert még így is rabul ejtette nem egy angol fiatal hölgy szívét, hiszen az előkelő 27. helyen végzett, megelőzve Brad Pittet, George Clooney-t vagy akár Ewan McGregort. Úgy fest, a Vasemberen nem fog a rozsda, és még mindig régi fényében tündököl. Remélhetőleg, ez még sokáig így is marad. Itt található a lista.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek