Starity

Ruhamustra: Critics’ Choice Television Awards 2014

2014. június 25. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, milyen ruhakölteményekben mutatkoztak az idei díjátadón a hírességek!

hirdetés
Ruhamustra: Critics’ Choice Television Awards 2014

Június 19-én került megrendezésre a 2014-es évi Critics’ Choice Television Awards, immár negyedik alkalommal. A nagyszabású rendezvény otthonául a kaliforniai Beverly Hillsben található Beverly Hilton Hotel szolgált, ahol természetesen a számos híres sorozatsztár jelenést tett, ki csodás, ki pedig kevésbé lenyűgöző ruhakölteményekben.

Kat Graham

A Vámpírnaplók sztárja egyértelműen kitűnt a tömegből, ugyanis egy sötétkék kosztümöt viselt az Escada 2014-es elő-őszi kollekciójából, melynek blézerén tükör-szerű díszek találhatók. Lábbelijét Brian Atwoodtól kölcsönözte, retiküljét pedig Emm Kuótól.

Amanda Crew

A Szilícium-völgy Monicája egy igen érdekes Peggy Hartanto-ruhát viselt, amely a 2013-as tavaszi kollekcióból származik, mellé pedig Rauwolf-retikült és egyszerű fekete szandált választott.

Lizzy Caplan

Masters of Sex című sorozata révén jelölték a „Legjobb színésznő egy drámasorozatban” kategóriában, azonban a díjat végül nem ő vihette haza. Ennek ellenére pillangókkal teletűzdelt 2014-es Valentino-ruhájával vidám hangulatot varázsolt aznap este és a kritikusoknál mindenképpen ő volt az egyik nyertes.

Emmy Rossum

A Shameless – Szégyentelenek sztárja esélyes volt arra, hogy megkaparintsa a vígjátéksorozatok legjobb színésznőjének járó szobrocskát, de hiába elhalászták el előle, magenta színű, kétrészes Monique Lhuillier-ruhájával nagyot aratott, melyhez türkiz fülbevalót párosított.

Diane Kruger

A német színésznő Elie Saabnak szavazott bizalmat, így erre a virágmintás 2014-es darabra esett választása, amit egy vékony fekete övvel dobott fel, ez viszont nem bizonyult túl jó döntésnek, ugyanis túlságosan összehúzza derekát, a szoknyát pedig túl bővé varázsolja.

Michelle Monaghan

Kat Grahamhez hasonlóan Michelle is inkább mellőzte a szoknyát. Feltűnő derékszabással rendelkező nadrágja kobaltkék színben pompázik és Antonio Berardi 2014-es elő-őszi kollekciójából származik, amihez egy egyszerű fehér háromnegyedes ujjú felsőt húzott. Elegáns outfitjét egy fehér Louboutin-magassarkúval és Ferragamo-retiküllel koronázta meg.

Keri Russell

A „Legjobb színésznő egy drámasorozatban” kategória egyik jelöltje egy ujjatlan , V-kivágású J. Mendel-estélyit viselt a 2014-es kollekcióból.

Bellamy Young

„A legjobb női mellékszereplő egy drámasorozatban” nevezetű díj nyertese egy Honor-szettben jelent meg, mely a 2014-es tavaszi kollekcióból származik. Cipőjét Jimmy Choo tervezte, retiküljét pedig az Ashlyn’d.

Angie Harmon

A színésznő egy dögös, fekete színű Azzaro-estélyi mellett tette le a voksát a 2014-es kollekcióból, melynek oldala áttetsző anyaggal van beborítva.

Tatiana Maslany

Az Orphan Blackkel elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a drámasorozatok kategóriájában, de ruhája, mely a Cushnie et Ochs márkáját viseli is igazi győztes választás volt, ugyanis amellett, hogy elegáns, bájos hatást is kelt.

Kaley Cuoco

A szőkeség az Agymenőknek köszönhetően majdnem hazavihette a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat a vígjátéksorozatoknál, azonban cseppet sem búsult amiatt, hogy nem kapta meg, ugyanis egész este hatalmas mosollyal az arcán pózolt a fotósoknak. Amen-összeállításával azonban nem értünk teljesen egyet, ugyanis a rövidnadrágot inkább egy szoknyára cseréltük volna le, de ettől eltekintve megjelenése ízléses volt.

Laura Prepon

A színésznő is dögösen festett ebben a testszínű Alice + Olivia-dresszben, amit felsőrészének szabása és a szoknya aljának fekete díszítése zökkentett ki az egyszerűségből.

Minnie Driver

A brit színésznő mesésen festett ebben a 2014-es, pántnélküli Lorena Sarbu-ruhákölteményben, amihez felsőrésze miatt mindössze egy karkötőt és egyszerű fülbevalót párosított, haját pedig lófarokba fogták össze, hogy érvényesülni hagyják a lenyűgöző díszítést.

Mayim Bialik

Az Agymenők sztárja esélyes volt a vígjátékok kategóriájában a legjobb női mellékszerelőnek járó díjra, ezért igazán megadta a módját és egy tűzpiros, csipkés Tadashi Shoji-miniruhában lépett a vörös szőnyegre, melyhez aranyszínű kiegészítőket párosított.

Michelle Trachtenberg

A Gossip Girl egykori sztárja Laura Preponhoz hasonlóan az Alice + Oliviától választott egy metálosan csillogó, V-kivágású estélyit, melyet egy szegecses övvel dobott fel. Azonban az összhatás kevésbé volt lenyűgöző, mivel a szabás néhány pluszkilót rádobott a színésznőre.

Carrie Preston

A férjem védelmében című sorozat Elsbeth Tascionija egy Black Halo-kreálmányban jelent meg, melynek háromnegyed ujjas felsőrésze egyszerű fekete színben pompázik, a szoknya viszont hangulatos kékszínű és virágmotívumokkal tarkított.

Christina Applegate

A színésznő talpig aranyba öltözött: hímzéssel díszített ruhája Mikael D 2014-es őszi kollekciójából származik, magassarkúja Jimmy Choo kezének munkája, kiegészítői pedig Carla Amorimtól származnak.

Frizuráját illetően pedig egyértelműen ő vitte a pálmát, hiszen a többi, egyszerű hajkoronával ellentétben fodrásza nem félt játszadozni szőkés loknijaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek