Starity

Elkezdődött Jay-Z és Beyoncé turnéja

2014. június 26. 11:11   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyik kedvenc sztárpárunk, Jay-Z és Beyoncé tegnap kezdte közös turnéját Miamiban. Tekintsünk bele a tegnapi show-ba!

hirdetés
Elkezdődött Jay-Z és Beyoncé turnéja

Tegnap este vette kezdetét Beyoncé és Jay-Z közös turnéja, amely az On The Run nevet kapta. A páros közös trailert is készített a turnénak, mely szinte egy mozifilm előzetesének is megfelelt volna. 41 dalt hallgathattak meg a rajongók, saját szerzeményeket és közös dalaikat egyaránt, természetesen felcsendült a 03 Bonnie & Clyde, az Upgrade U, Crazy in Love, Drunk in Love vagy éppen a Part II (On the Run).

A turné legelső dala természetesen a 03 Bonnie & Clyde volt, hiszen szinte ezzel a dallal kezdődött a kapcsolatuk is. Az intróról már láthatunk egy rövidke videót!

Beyoncé dalai közül hallható volt a Partition, a Flawless, Run The World (Girls), Naughty Girl, Halo vagy éppen a Single Ladies (Put a Ring On It). Jay-Z is a leghíresebb dalait adta elő, mint például: a Niggas in Paris, On to The Next One, Holy Grail vagy a Young Forever. De természetesen számos más dal is felcsendült az este, a teljes listát is elolvashatod itt.

Most pedig nézzük meg a koncert legjobb pillanatait képekben:




Beyoncé és Jay-Z kapcsolata 2002-ben kezdődött, bár nagy titokban. 2008-ban házasodtak össze, de a média ezt is csak később tudhatta meg. 2012-ben született meg első közös gyermekük, Blue Ivy Carter.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek