Starity

Klippremier: Demi Lovato ft. Cher Lloyd - Really Don't Care

2014. június 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A platinalemez státuszát elért harmadik kislemeze, a Neon Lights után megérkezett a 21 éves énekesnő legújabb klipje, amit Cher Lloyd közreműködésével készített el.

hirdetés
Klippremier: Demi Lovato ft. Cher Lloyd - Really Don't Care

Hivatalosan, amerikai idő szerint június 26-án délután 5 órakor kerül bemutatásra az MTV-n Demi Lovato negyedik kislemezének videoklipje, melyet a brit énekesnő, Cher Lloyd közreműködésével készített Really Don’t Care című duetthez forgattak. Ám a vártnál hamarabb felkerült az internetre.

A szivárványszínű kellékekben bővelkedő videó rendezője Ryan Pallotta volt, akivel Lovato már nem először dolgozott együtt. A klipet június 8-án, a Los Angeles-i melegfelvonuláson több ezer ott lévő társaságában forgatták.

A kisfilmben Demi és Cher mellett feltűnik a Vámpírnaplók sztárja, Kat Graham, kedvese, Wilmer Valderrama, a megosztó személyiségű blogger, Perez Hilton, két legjobb barátja, akik szintén a melegek táborát erősítik, a dobok mögött pedig Travis Barker, a népszerű Blink 182 dobosa látható.

Amikor leült megírni a dalt, eredetileg szakítós számnak szánta, ám elmondása alapján annyiszor énekelte el az utóbbi hónapokban, hogy ezen jelentése teljesen elveszett a számára. Idővel arra eszmélt rá, hogy az emberek elkezdtek úgy tekinteni a dalra, mint egyfajta ’himnusz’, ami arra ösztökél, hogy ne érdekeljen az, hogy ki mit gondol. A szám főként az LMBT [Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisak és Transzneműek] közösségénél örvend hatalmas népszerűségnek, akik Lovatót tiszteletbeli tagjukká fogadták, így keresve sem találhatott volna jobb helyszínt, mint az LA Pride parádé.

„Nagyon boldog és izgatott vagyok. Ez az első videoklipem, aminek a végeredményét látva az első pillanattól kezdve tudtam, hogy helyesen cselekedtünk” – mondta a premier előtti nap az E News! riporterének az egykori X-Faktor-mentor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek