Starity

Lola és Baronits Gábor az új álompár!

2010. szeptember 01. 22:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozatsztár, Baronits Gábor újabban Lolával randizgat. A sztárpár kapcsolata még csak kibontakozóban van, de már most odáig vannak egymásért.

hirdetés
Lola és Baronits Gábor az új álompár!

A Jóban Rosszban szereplője, Baronits Gábor nem sokáig búslakodott egyedül – egy hónappal azután, hogy szakított a Barátok Közt egykori Noémijével, Gonda Katával – máris új lányba szerelmes. A szerencsés pedig nem más, mint az extinisztár, Lola, aki a Blikknek megerősítette, hogy közelebbi kapcsolatba került Gáborral, és mindketten nagyon remélik, hogy a jelenlegi randizgatás komoly kapcsolattá fog alakulni. Az énekesnő azt is elárulta, hogy a fiú a humorával vette le őt a lábáról.

Lolának a pasizáson kívül a munkára is van ideje, hisz a napokban forgatta új klipjét, amely hasonlóan a Callin’ című legutóbbi számához, közös produkcióban készül egy Dj-vel, nevezetesen Puskás Peti öccsével, Danival, aki John The Valiant névvel tört be a zeneiparba. A forgatás igazi csapatmunka volt, hiszen a rendezői székben Peti foglalt helyet, az operatőr pedig SP volt. A videó megjelenését október környékére ígérik.

Akik nem kedvelik ezt az elektronikus vonalat, hamarosan fellélegezhetnek, ugyanis Lola megígérte, hogy az új, saját dalaiban már visszatér a megszokott lolás hangzáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek