Starity

Előadás közben tartóztatták le Shia LaBeoufot

2014. június 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shia LaBeouf ámokfutása tovább folytatódik: ezúttal egy Broadway-show-n tartóztatták le, majd vezették ki a rendőrök, mert megzavarta az előadást.

hirdetés
Előadás közben tartóztatták le Shia LaBeoufot
Fotó: PA Images / Danny Moloshok / AP

Shia LaBeouf az utóbbi időben egyre bizarrabb magatartást tanúsít, idén februárban például azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy papírzacskóval a fején pózolt a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén.

Úgy tűnik, a 28 éves színész mentális állapotával komoly problémák lehetnek, hiszen a viselkedése egyre aggasztóbb. Csütörtök este a sztár egyszerűen bemasírozott a New York-i Studio 54-be, ahol éppen a Cabaret első felvonása zajlott Michelle Williams és Alan Cumming főszereplésével.

A HollywoodLife értesülései szerint rágyújtott, üvöltözött, és annyira részeg volt, hogy a székéből is kiesett. A színház szóvivője szerint a szünetben távozásra kérték a férfit, aki ennek nem tett eleget, sőt, még a biztonsági szolgálattal is perlekedni kezdett, úgyhogy kihívták a rendőrséget, akik megbilincselték, majd kivezették az akkor már könnyekben kitört, zavarodott színészt, és letartóztatták rendbontás és illetéktelen behatolás vádjával.

A rendőrség jelenleg is vizsgálódik az incidens ügyében, ezért további részleteket nem közöltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek