Starity

Ansel Elgort imádja Augustus Waterst

2014. június 27. 19:07   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillagainkban a hiba szívtiprója egy nemrégiben készített interjúja során az általa eljátszott Augustus Waters karakteréről mesélt.

hirdetés
Ansel Elgort imádja Augustus Waterst

Úgy tűnik, hogy a sármos és imádnivaló Csillagainkban a hiba karakterét, Augustus Waterst nemcsak a könyv rajongói, na, meg persze Hazel Grace imádja oly annyira, hanem maga a megformálója, Ansel Elgort is. Persze, a kijelentése eléggé sok fant meglepett és sokan úgy vélik, hogy Ansel túlságosan is alábecsüli magát.

„Gondoltam arra, hogy mennyivel királyabb és jobb ember Augustus, mint Ansel. Ő egy tökéletes srác! Ansel pedig eléggé béna” – nyilatkozta a GQ magazinnal készített interjújában a fiatal színész, akinek legújabb fotósorozata megtekinthető lesz az újság júliusi számában is.

Ansel többek közt arról is mesélt, hogy hogyan lehet a legjobban elsajátítani a „sírás művészetét”: „Téveszd meg az agyad azzal, hogy elhiszel dolgokat magadról – tehetetlen vagyok, többé már nem vagyok értékes... nagyon jó terápia.”



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek