Starity

Megjelent az Amberian Dawn új albuma

2014. június 28. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon jelent meg az üzletek polcain elsőként a finn szimfómetalosok legújabb, Magic Forest címre keresztelt albuma, immáron Caprival.

hirdetés
Megjelent az Amberian Dawn új albuma

A mai naptól kezdve Európa-szerte kapható az Amberian Dawn új albuma, a Magic Forest, azonban a Svédországban, Norvégiában és az Amerikai Egyesült Államokban élő rajongóknak egészen a jövőhétig kell várniuk a lemezre.

A Magic Forest immáron a második közös munka az együttes új énekesnője, Päivi Virkkunen (ismertebb nevén Capri) közreműködésével, aki tökéletes utódja lett a finn szoprán, Heidi Parviainennek. Päivi már tavaly bemutatkozott az együttes Re-Evolution című albumán, amely a régi dalokat tartalmazza az ő stílusában és a rajongók is igen pozitívan fogadták az új frontasszonyt.

Az új korongról először az album névadó dalát, a Magic Forestet tették közzé, amelyhez nem sokkal később klipet is forgattak, a Napalm Records gondozásában pedig megjelent egy kisebb előzetes is, hogy bemutassák, hogyan is hangzanak a legújabb slágerek, mintegy kedvcsináló ízelítőt adva a metalrajongóknak.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek