Starity

A Star Trek 3 hű marad a sorozathoz

2014. június 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Roberto Orci elárulta terveit a következő, tizenharmadik epizóddal kapcsolatban.

hirdetés
A Star Trek 3 hű marad a sorozathoz

A Sleepy Hollow és a Star Trek írója, Roberto Orci néhány hete szerződött le a tizenharmadik, egyelőre csak Star Trek 3 néven futó filmre mint rendező (JJ Abrams helyett, aki az új Star Warst rendezi), ám nemrég elárult néhány dolgot terveit, ötleteit illetően.

„Az Into Darkness végre ott játszódott, ahol az eredeti sorozat is. Az első két film, különösen a 2009-es [Star Trek] eredeti történet volt. Arról szólt, hogyan kerültek össze. Szóval igazából nem azok a karakterek voltak, akiket már megismertünk az eredeti sorozatban. Most nőttek igazán egymáshoz, szóval ebben a filmben közelebb állnak a másikhoz, mint valaha. Elindult az ötéves küldetésük, a kalandjuk során pedig az űr legmélyére is eljutnak.”

Amikor arról kérdezték, milyen főgonosz várható az új installációban, így viccelődött: „A Horta! Dehogy. Meglátjuk, mivel találkoznak odakint...” Majd hozzáfűzte, örül a technológia fejlődésének, hiszen, annak ellenére, hogy szeretnének minél kevesebb CGI-t használni, muszáj lesz játszadozniuk a lehetőségekkel.

Kirköt egyfajta szoknyapecérként ismertük meg, aki nem csak állatokkal szexel, de Bob szerint az újabb epizódban a kapitány sokkal felnőttesebb irányt választ, számíthatunk egy meleg karakter érkezésére, de akár újabb legendás cameóval is bővülhet a film! Leonard Nimoy vendégszereplése után Orci megemlítette, lehetségesnek tartja, hogy egy TOS-színészt szerződtessen, de egyelőre konkrét válaszokat nem árult el.

A Star Trek 3 forgatása 2015 tavaszán kezdődik, és várhatóan egy évvel később, az ötvenéves évfordulóra készül el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek