Starity

Újjáalakult a svéd popcsapat

2010. szeptember 02. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd Ace of Base formáció az elmúlt 17 évük alatt olyan slágereket készítettek, mint az All That She Wants vagy a Beautiful Life. Most új imiddzsel és tagokkal zenélnek tovább.

hirdetés
Újjáalakult a svéd popcsapat

A kilencvenes évek svéd kvartettje, az Ace of Base új tagokkal és megújult zenével szeretnék magukat megismertetni a fiatalabb generáció számára.

Mint ismeretes, a 2002-ben megjelent utolsó albumuk, a Da Capo óta a tagok külön utakat jártak be, a három Berggren testvérből egyedül Jonas maradt az együttes tagja, a két nővére, Jenny és Lynn már nem tagja a formációnak. 2009-ben megjelent Greatest Hits válogatásuk azonban már egy új kezdenek az előfutára volt.

Ulf a 2009-es svéd Idol műsorban (az ottani „Megasztár”) talált rá az elbűvölű hangú Clara Hagmanra, valamint egy Julia nevű lányra, akiket egyből a szárnya alá vett, és az így újra négytagúvá lett csapattal elkezdték visszatérő albumuk, a The Golden Ratio előkészületeit, mely előreláthatólag 2010 őszén már a boltokban lesz kapható.

Első kislemezük, az All for You már megjelent Svédországban, és csak idő kérdése, hogy mikor dobják be a korongot az európai piacra.

A dalból előzetes is felkerült a YouTube-ra:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek