Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. június 30. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten sem tétlenkedtek kedvenc sztárjaink, hogy megosszák életük apró-cseprő mozzanatait rajongóikkal és követőikkel!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Jessica Biel nagyon amerikai

A szép színésznő nagyon átvette hazája szellemét, így a WhoSay közösségi oldalra töltött fel egy képet a maga Amerika-kollekciójáról. Nem semmi!

Lea Michele topless pózól

A Glee üdvöskéje ismét megmutatta hibátlan alakját – ezúttal Instagram-fiókján keresztül. A színész-énekesnő mexikói nyaralásáról töltött fel egy topless képet, ami csak sejtetni engedi, mi lehet a másik oldalon. A képet modell barátnője, Jacqueline Miller készítette.

Adam Lambert a Queen-turnéról

Az amerikai énekes egészen szeptemberig turnézik a Queen rockbandával, amiről előszeretettel oszt meg képeket, állomásról-állomásra. Ehhez szimplán annyit fűzött: „Chicago”.

Paris Hilton visszatér a zenéhez

Rettegj, popvilág! A szőke ciklon visszatér a zenéléshez, ráadásul már el is kezdte forgatni legújabb videoklipjét. A High Off My Love című dalhoz készülő kisfilmről megosztott egy kinézet-előzetest és annyi biztos, most sem viszik túlzásba a ruhákkal!

Kim Kardashian sem vett fel melltartót

Fél-pucáran (?) mutatta be új frizuráját a feleség és édesanya, Kim Kardashian, aki legújabb játékában biztat arra, hogy járj hírességgel és akkor több lesz a rajongód. Bölcs!

Kaley Cucoco inkább a kutyákat szereti

Kaley a kutyákat preferálja – osztotta meg legújabb Instagram-fotóján, amin egy édes kis hógolyóval látható. Nem tudjuk hibáztatni!

Kesha ragyog

Amióta az énekesnő kijött a rehabról, jobban néz ki, mint valaha! Legújabb interjújában megosztotta, hogy sokkal boldogabb és magabiztosabb, ami a fotóiról is lerí. Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a legújabb darab, amin szó szerint tündököl!

Justin Bieber és Chris Brown együtt játszott

„Jó játék volt, Chris Brown – köszönte meg a meccset Justin Bieber az Instagramon. Az énekes több fotót is megosztott a közös játékról a képmegosztó oldalán, illetve azt sem felejtette megosztani, hogy hogyan kigyúrta magát.

Selena Gomez élvezi a nyarat

Az énekesnő barátaival tölti pihenőjét, amiről feltöltött néhány jól sikerült képet. A legújabbon bikiniben látható napozás közben, s azt írta hozzá spanyolul: „Bátor vagyok”.

Melyik az igazi hölgy?

Katy Perry beépült a dollywoodi babák közé, egészen babahűen! A szép énekesnő éppen párnapos pihenőn van a The Prismatic turnéjával, mielőtt ismét robbant egyet az amerikai dátumokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek