Starity

Kiscicákat ment Marie Digby

2014. június 30. 17:05   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő, Marie Digby ezúttal nem új dalával hívta fel magára a figyelmet. Ugyanis most a kiscicák és egyéb kisállatok megmentésére használja az ismertségét.

hirdetés
Kiscicákat ment Marie Digby

Marie egy igazán jó ügyhöz adta a nevét, ugyanis a Second Hand Souls Animal Rescue and Animal Actors nevezetű vállalkozásnak segít, hogy jóravaló gazdikat találjanak több különféle kisállatnak, köztük például a képen látható kiscicának, Calicónak, aki Marie kezében nyugalomra lelt.

„Vendégként a barátaimért feltűntem tegnap egy videóban, amelyben a főszerep a kiscicáké volt. Találkoztam ezzel a csodálatos nővel, akinek Susan Guillot a neve, ő egy igazi angyal. Csapata, a Second Hand Souls Animal Rescue magához mindenféle elhagyott állatot, hogy szeretetet és menedéket adjon nekik, addig míg nem találnak nekik állandó otthont. Remélhetőleg ez a videó segít abban, hogy a világ megtudja, ezek az imádnivaló kiscicák (mint például Calico, akit a kezemben tartok a képen) csupán egy állandó otthonra vágynak. Ha van erre lehetőségetek, kérlek, látogassátok meg Susan oldalát az alábbi linken! Kérlek titeket, köszöntsétek őt és ha lehetőségetek adódik, mentsetek meg legalább egyet!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek