Starity

Férjhez ment Olivia Palermo

2014. június 30. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oltár elé állt a The City sztárja és Johannes Huebl, félévnyi jegyesség után.

hirdetés
Férjhez ment Olivia Palermo
Fotó: Gilbert Carrasquillo/FilmMagic

A tegnapelőtti napon robbant a hír, miszerint Olivia Palermo és Johannes Huebl hat és fél év együttlétet követően végre kimondta egymásnak a boldogító igent. Az örömhírről maga Olivia számolt be hivatalos oldalán két fotó kíséretében.

A ceremóniára a New York-i Bedfordban került sor, helyszínül pedig egy csendes, eldugott parkot választottak, ahol a család és csak néhány közeli barát volt jelen.

„Nagyon szerettük volna a magánügyünkként és különlegesként kezelni ezt a napot, valamint a családunk és két barátunk társaságában élvezni az egész napot. Bedford egy csodálatos és romantikus táj” – olvasható Olivia oldalán.

A The City sztárja egy háromrészes Carolina Herrera által tervezett összeállítást viselt, amit kifejezetten a számára tervezett és készített el a neves divatguru. A szett egy krémszínű, kasmír pulóverből, egy fehér rövidnadrágból és egy rétegelt, szatén, illetve selyem tüllszoknyából állt. Sminkje egyszerű és természetes volt, haja pedig szimpla lófarokba volt kötve.

Fotók: Johannes Huebl

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek