Starity

Selena Gomez beszólt egy Beliebernek

2014. július 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez annyira a szívére vette, hogy egy Belieber kritikával illette őt, hogy a lány Instagramján szólt be neki.

hirdetés
Selena Gomez beszólt egy Beliebernek
Fotó: Adidas

Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata éppen on üzemmódban van, ez azonban a kanadai énekes rajongótáborának jó részének nincs ínyére. Lauren Faccio egy volt azon Belieberek közül, akiknek meggyőződésük, hogy a fiatal énekes-színésznő csak kihasználja barátját, és ennek hangot is adott, amikor Justin egyik képe alatt megjegyezte, a fiú túl jó Selenához.

Az ilyen és ehhez hasonló megjegyzésekhez az egykori Disney-üdvöske már hozzászokhatott, azonban nem volt éppen a legbéketűrőbb kedvében, amikor Lauren bejegyzését elolvasta, mivel igen csípős üzenetet hagyott hátra a lány egyik képe mellett:

Szóval Justin túl jó, hogy a barátom legyen? Néztél már tükörbe mostanában? Ha túl jó ahhoz, hogy a barátnője legyek, akkor hozzád meg annyira túl jó, hogy a cipője lehess.”

A rajongó teljesen kiakadt ezen a fajta betámadáson, hiszen míg ő azt kritizálta, ahogy Selena Justinnal bánik, a sztár jobb híján a lány külsejébe kötött bele, és ami még rosszabb, hogy követői teljesen megszállták a lány Instagram-profilját, és mindennek elhordták, valamint többen halálosan megfenyegették.

Lauren végül átállította a profilját nyilvánosról privátra, de előtte még a YouTube-on közzétett egy videót, amiben elmondja a történteket a saját szemszögéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek