Starity

Ruhamustra: BET Awards 2014

2014. június 30. 22:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap megrendezésre került a BET-gála, a sztárok pedig most is kitettek magukért - bár nem mindenkinek sikerült a legjobb fényében tündökölnie.

hirdetés
Ruhamustra: BET Awards 2014

Június 29-én, Los Angelesben lezajott a BET (Black Entertainment Television) Awards névre keresztelt díjátadó gála, amelyen kedvenc sztárjaink is tiszteletüket tették, lássuk, ki miben pompázott az este során!

Paris Hilton jó szokásához híven most is hercegnőként tündökölt a gálán ebben a hófehér, merész kivágásokkal tarkított Michael Costello-ruhában, amit egy retró hatású cicás napszemüveggel bolondított meg.

A 17 éves Zendaya Coleman mindenáron be akarja bizonyítani, hogy ő már egy kész nő, a BET-gálán pedig volt is rá lehetősége, hiszen az Emanuel Ungaro-tervezte kreációban kivillanthatta a hasát és a lábát is, bár kicsit furcsa ez a rappernő-imidzs.

A fiatal színésznő, Keke Palmer bevállalta a sokat mutató Alon Livnedress-kreációt, azonban a testtartásából és az arckifejezéséből ítélve kissé feszeng a fehér-arany ruhában. Talán nem ez volt a legjobb választás...

A 24 éves ausztrál rapper fellépője volt a díjátadónak, T.I. közreműködésével adták elő a No Medicore című számot, amit Iggy ebben a fekete összeállításban énekelt végig. A felsőrésszel semmi baj nincs, azonban a nadrág igazán előnytelenül mutat a szőkeségen, pont azt a részét hangsúlyozza, amit nem kéne.

Kerry Washington egyszerűen mesésen festett ebben a Dolce & Gabbana-miniruhában, amelyhez Jimmy Choo-lábbeliket választott, szinte tavasztündérként vonult végig a vörös szőnyegen.

Kenya Moore remekül döntött, amikor ezt az élénk narancssárga Victoria Beckham-darabot húzta magára, hiszen a ruha színe csodásan állt a színésznőnek.

Mintha Ashanti egy kicsit összebeszélt volna Parisszel vagy csak a véletlennek köszönhető, de a két hölgy nagyon is hasonló ruhában tündökölt az est folyamán, az énekesnő is egy fehér, kivágásos Michael Costello-estélyit öltött magára.

Az est egyik kedvenc színének számított a fehér, hiszen Wiz Khalifa párja, Amber Rose is ezt választotta, amit nagyon jól tett, hiszen csodásan néz ki a ruhában.

Jennifer Hudson igazán dögösre fogta a figurát a díjátadón, mindenki megfordult utána ebben a fekete bőr DSquared2-ruhában, amihez Via Spiga-combcsizmákat választott.

Az ex-Párduclány, Adrienne Bailon is a fehéret választotta, a tervező pedig nem meglepő módon ismét Micahel Costello, aki egy nyakbakötős, geometriai mintás estélyit álmodott meg, Adrienne ehhez vörös rúzst és divatos kontyot választott.

De hogy a pasikról sem feledkezzünk meg: Pharrell ismét a lazaság híve volt, eljátszadozott a színekkel is egy kicsit, azonban a már védjegyévé vált nagy kalap sem hiányzott az összeállításából.

Michelle Williams is tiszteletét tette a díjátadón, és mindenkit elvarázsolt ebben a türkiz Olcay Gulsen-darabban, ami remek választásnak bizonyult, hiszen az énekesnő gyönyörű volt benne.

Usher láthatólag nagyon jól érezte magát fellépése közben, azonban ezt a szőrös téli sapkát nem tudjuk hova tenni, megfogalmazódik a kérdés: miért? A sapka érdekessége, hogy hátul még egy farokrész is csüng róla... Brr..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek