Starity

Lucy Hale: „Nem volt B-tervem”

2014. július 03. 14:02   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki Aria Montgomeryje zenei és színészi karrierjéről, oprys élményéről és jelenlegi albumáról mesélt.

hirdetés
Lucy Hale: „Nem volt B-tervem”

Lucy Hale neve nyilván már mindenki számára ismerős az elképesztően népszerű Pretty Little Liarsből. A sorozat esélyt adott neki arra, hogy nem csak tinik, hanem felnőttek kedvencévé is váljon. Ám a debütáló albuma, a Road Between többet adott a rajongóknak az Ezra–Aria történetnél is megmutatta, hogy Lucy bizony a zene világában is helyt áll, ha kell. Miss Hale most egy interjú során beszélt arról, hogy hogyan is jutott el odáig, ahol most tart.

„Ez egyfajta meglepetésként jött. Mert a zene mindig csak az én saját dolgom volt. Ez volt az egyetlen, amit már gyerekkorom óta csináltam és szerettem, és amiben jó voltam. És ez volt az, amiből karriert akartam építeni.”

A színészet tehát nem volt Lucy tervei között, csak azért kezdett meghallgatásokra járni, mert a családja javasolta és, mivel nyitott volt mindenre, ezért bele vágott. „Az első meghallgatás, amire elmentem, az 15 éves koromban a Hannah Montana volt. Ez az előtt történt, mielőtt még Miley megkapta a szerepet” – árulta el barna szépség.

Bár meghallgatásokra járt, a zene mégis az életében maradt: „Először nem tudtam, hogy melyiknek is kell elfoglalnia az első helyet, de úgy voltam vele, hogy 'Ez tök mókás! Élem az álmomat és szuper kreatívnak kell lennem, hogy zenélni és színészkedni is tudjak egyszerre'. Aztán egyszer csak hirtelen megtörtént, hogy a színészkedés került az első helyre.”

Lucy karrierjére nagyban hatott a vendégszerepe az Így jártam anyátokkalban, ahol Robin testvérét alakította. Katie Scherbatsky karaktere után pedig megkapta az egyik főszerepet a Pretty Little Liarsben, ami azóta már az 5. évadánál tart.

Nyilvánvaló, hogy a HIMYM és a PLL is nagy szerepet játszott Hale színészi karrierjében és részben azt is elősegítette, hogy a Road Between valósággá váljon.

„Az, hogy a műsorunk sikeres, megengedte, hogy visszatérjek a másik nagy szerelmemhez, a zenéhez” – mesélte Aria megformálója, aki állítja, hogy minden okkal történik. „Nem hiszem, hogy most itt ülhetnék, az albumról beszélve, ha nem lenne a show. Szóval nagyon szerencsés és hálás vagyok.”

Bárhogyan is, de nem csak a szerencsének köszönheti a sikereket, hanem annak is, hogy keményen dolgozik. Már 2003 óta – amikor is megnyert egy tiniknek szóló műsort – tesz azért, hogy terve és álmai valóra váljanak.

„Mindig is tudtam, hogy így vagy úgy, de zenélni és színészkedni akarok. És fantasztikus, hogy megtörtént, mert nem volt B tervem!” - árulta, majd azt is elmondta, hogy szerinte az is nagy szerepet játszott mindenben, hogy inkább álmodozó, mint realista.

„Szerintem az emberek csak úgy élik az életüket, és már nem is érdekli őket, hogy nem azt csinálják, amit szeretnek. De csak hagyd, hogy megtörténjen. Álmodj nagyot! Mert mi másért vagyunk itt ha nem ezért? Muszáj álmodoznod! Mindig azt mondom, hogy szilárdan ki kell állnunk az álmainkért. A legnagyobb álmom pár napja történt meg: énekelhettem az Opryban! Soha nem gondoltam volna, hogy megtörténhet és mégis...”

Ugyanis jó pár évvel később megkapta a lehetőséget, hogy fellépjen az Opryban, most pedig gőzerővel készül arra, hogy legújabb kislemezes dalához, a Lie a Little Betterhöz megjelenjen kisfilmje, így jelenleg még elfoglaltabb.

„Az előadás az Opryban egy teljesen új és más élmény volt, senki más nem tartott velem. A próbák, a hangellenőrzés, az egész nyers és valós volt... a bandával lógni és jammelni, saját öltöző és 12 órán át a színpadon állni. Elég őrületes volt. Azt hittem, hogy kidobom a taccsot, de amikor másodszorra léptem a színpadra, minden bizonytalanság eltűnt. Semmit sem változtatnék meg. Tökéletes pillanat volt, a legmenőbb és legkirályabb érzés. Semmi sem tehette tönkre.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek