Starity

Goldfrapp: A Believer single 6-án jön

2010. szeptember 02. 18:06   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Goldfrapp együttes legutóbbi albumáról hétfőn jelenik meg a harmadik kislemez Believer címmel. A dalhoz készült videót augusztus 18-án mutatták be.

hirdetés
Goldfrapp: A Believer single 6-án jön

A Head Firstre keresztelt albumról eddig két videót láthattunk, az Alive-ot és a Rocketet. Most következik a harmadik, a Believer, mely sokaknak lett a kedvence az albumról. A szám videójában az együttes turnéján készült felvételeket láthatjuk összevágva, és a kulisszák mögé is beengednek Alisonék, hogy láthassuk az öltözőben elkövetett titkos viccelődéseket, próbákat, a készülődés pillanatait és a felvételeket is. A videót az örökifjú énekesnő barátnője, Lisa Gunning készítette.

A kislemezen a következő dalok lesznek megtalálhatóak:

  1. Believer (Album Version)
  2. Believer (Joris Voorne Remix)
  3. Believer (Vince Clarke Remix )
  4. Believer (Subway Remix)
  5. Believer (Davide Rossi Reinterpretation)

Az album egyébként igen nagy sikereket ért el az eladási listákon. Az európai Top 10-en a 10. helyet kapta, a hivatalos Billboard-lisán alternatív stílusban 6. lett, a független listán 4., a dance/elektronikus stílus képviselői között pedig a dobogót is elérte, a 3. helyig jutott. Görögországban  is negyedik lett, az Egyesült Királyságban pedig hatodik.

Várjuk a véleményeket az Alison Goldfrapp és Will Gregory duójának új számáról és a videójáról!



 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek