Starity

Dalpremier: Ariana Grande feat. Zedd - Break Free

2014. július 03. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az amerikai színész-énekesnő legújabb száma. A Break Free Ariana második stúdióalbumán, a My Everythingen kap majd helyet, mely megjelenése augusztus 25-ére várható.

hirdetés
Dalpremier: Ariana Grande feat. Zedd - Break Free

Ariana áprilisban jelentette meg közelgő, My Everything címre keresztelt második stúdióalbumának előhírnökét, az Iggy Azalea közreműködésével elkészített Problem című szerzeményt, mely hatalmas népszerűségnek örvend az énekesnő rajongóinak körében. Alig néhány nappal ezelőtt pedig bejelentette, miszerint már nem is kell túl sokat várnunk a nagylemezre sem, mely feltehetően augusztus 25-én kerül majd az üzletek polcaira.

Az énekesnő választása ezúttal a Break Free című dalra esett, melyet a producerként is tevékenykedő zenésszel, Zedd-del karöltve készített el. „A színfalak mögött voltam és hallottam, hogy valaki énekel. Nem tudtam, hogy kicsoda, de azt mondtam 'Vele akarok csinálni egy közös dalt, bárki is énekel most!' Fogalmam sem volt, hogy ki az, aztán kiderült, hogy Ariana az. És szerencsére most itt van a közös szám!” - nyilatkozta Zedd áprilisban a Billboard magazinnak.

A két előadó június 22-én kezdte el a 10 napos visszaszámlálást, majd június 28-án Ariana egy rövid előzetessel örvendeztette meg az Instagramon a követőit. Érdekesség, hogy a két sztár már a videoklipet is leforgatta, mely minden valószínűség szerint hamarosan nyilvánossá válik az énekesnő YouTube-csatonáján. Ariana elejtett néhány megjegyzést azzal kapcsolatban is, miszerint ezúttal az űrbe kívánja elkalauzolni rajongóit, ugyanis a Break Free-hez készített kisfilm a Barbarella és a Star Wars-filmek stílusát idézi majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek