Starity

Harry Styles dalt írt Ariana Grandénak

2014. július 04. 08:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande új albuma, a My Everything még több izgalmat tartogat, mint azt az eddig megjelent számlista miatt reméltük.

hirdetés
Harry Styles dalt írt Ariana Grandénak

A hét folyamán mindannyian megtekinthettük Ariana Grande legújabb albumának, a My Everythingnek a számlistáját és megtudhattuk, hogy olyan előadók működnek közre, mint Zedd, Big Sean és A$AP. Ám a napokban egy újabb titkot tudhattunk meg, mégpedig azt, hogy egy sármos One Direction-tag is írt számot az albumra.

Ez a tag pedig nem más, mint tinilányok millióinak kedvence, Harry Styles. Ariana szóvivője árulta el a hírt, aminek hallatán minden Directioner tűkön ülve várja, hogy meghallgathassa a számot, amely nem más mint az A Little Bit of Your Heart. Azt is elárulták továbbá, hogy ez nem csupán egy egyszerű dal, amit nem használt fel a banda, hanem kifejezetten Miss Grandénak van címezve.

A találgatások persze rögtön elindultak arról, hogy több van-e köztük, mint barátság, de ezeknek a híreszteléseknek nincs túl sok valóságalapja, ugyanis Ariana újra Jai Brooksszal alkot egy párt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek