Starity

Sztárok, akiket visszautasított a Playboy

2014. július 03. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Playboy magazin nagyon válogatós – még akkor is, ha celebekről van szó! Az évek során rengeteg hölgy feltűnt a magazinban, de egyesek nem érték el a mércét – legalábbis Hugh Hefner szemeiben.

hirdetés
Sztárok, akiket visszautasított a Playboy

A legutóbbi celeb, akit visszautasított a nyuszis magazin, nem más, mint Farrah Abraham, a Tini mamik sztárja. Mindig is nagy álma volt, hogy szerepeljen a magazin címlapján, még a melleit is megnagyobbíttatta a cél elérésének érdekében. Nem sokkal a 2013-ban közszemlére adott pornóvideója, a „Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom” megjelenése után bekopogtatott a Playboy ajtaján, ám a szerkesztők azzal indokolták döntésüket, hogy akkor nem volt Farrah számára hely.

Állítólag amikor megkérdezték Hefet, hogy Kate Gosselin amerikai televíziós személyiséget be kellene-e véleménye szerint tenni a magazinba, kifakadt: „Nem, nem!” Még azt is felvetette, hogy nem kellett volna a Dancing with the Stars című műsorban szerepelnie. „Nem gondolom, hogy ő celeb lenne” – véleményezte a Playboy atyja.

Kelly Osbourne 2007-ben mutatott érdeklődést ruháinak ledobása iránt. Most ugyan jól néz ki és formába sikerült hoznia magát, akkoriban teljesen másképp nézett ki, amit ő maga is elismert: „Teljesen meztelenre vetkőznék, de a cicimet retusálni kellene.” Hugh Hefner azt válaszolta: „Jelenleg ezt nem látom lehetségesnek, ennyire nagy mennyiségben azért nem szoktunk retusálni.”

Furcsán hangzik, de a Playboy villa lányai sztárja és Hef egykori barátnője, Bridget Marquardt is nemleges választ kapott először, amikor jelentkezett. Bridget tesztképei állítólag egyáltalán nem voltak jók. De aztán Hef meghívta a villába, és felkérte barátnőjének, így számos alkalommal megjelent a Playboy-ban Holly Madison és Kendra Wilkinson oldalán, de csak velük együtt, saját fotózáson sosem vett részt.

A The Hills főszereplőjének, Audrina Patridge-nak számos „véletlenül” kiszivárgott meztelen fotója keringett az interneten, amikor 19 éves volt. Állítólag egy fotóst kért meg a képek elkészítésére, hogy aztán elküldhesse a magazinnak, de vissza lett utasítva.

Britney Spears nem elutasítást kapott, csak várólistára került. Hugh Hefner azt mondta, több mint boldog lenne, ha szerepeltethetné Britney-t a magazinban, de csak ha már meggyógyult. A Playboy-nál minden esélyét ellőtte Britney, amikor 2007-ben leborotválta a fejét. Most már azonban elég valószínűtlen, hogy a kétgyermekes anya le fog vetkőzni.

Az orosz leszbikus popduó, a t.A.T.u sztárjai, Julia Volkova és Lena Katina a 18. születésnapjuk alkalmából szerettek volna levetkőzni, ám a Playboy-nak mind a német, mind az amerikai verziója elutasította őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek