Starity

Újabb előzetes érkezett a Foxcatcherhöz

2014. július 03. 18:06   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felkerült a második teaser trailer is Bennett Miller Cannes-ban debütált filmjéhez, a Steve Carell, Channing Tatum és Mark Ruffalo főszereplésével készült Foxcatcherhez.

hirdetés
Újabb előzetes érkezett a Foxcatcherhöz

Idén májusban debütált a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában a Capote és a Pénzcsináló direktorának, Bennett Millernek legújabb filmje, a Foxcatcher, mely az elsöprően pozitív kritikai visszhang mellett a neves fesztivál rendezői díját is elhozta Millernek. Az alkotás a mozikban csak év végén lesz majd látható, de addig is érkezett belőle egy újabb ízelítő a tegnap befutott új előzetes és a pár napja bemutatott új poszter jóvoltából.

Az 1996-ban ténylegesen megtörtént eset alapján készült sztori középpontjában a két olimpiai aranyérmes birkózó fivér, Mark és Dave Schultz áll, akiket szárnyai alá vesz a birtokán hatalmas edzőközpontot létesítő skizofrén multimilliomos, John du Pont. A két testvér és a birtok urának kapcsolata végül tragédiába torkollik: Du Pont meggyilkolja az idősebb fivért, Dave-et.

Cannes-ban a kritikusok éltették a filmet, Bennett Miller eddigi legérettebb, legambiciózusabb alkotásaként jellemezték, a három főszereplő kapcsán pedig egyértelmű karriercsúcs-alakításokról beszéltek. A kattant milliomost hatalmas műorral játszó Steve Carellt már most a 2015-ös férfi főszereplői Oscar nagy esélyesének kiáltották ki, de a testvéreket megformáló Channing Tatum és Mark Ruffalo is reménykedhet jelölésben.

A Foxcatcher az Egyesült Államokban november 14-én kerül bemutatásra, hozzánk pedig valószínűleg a jövő év elején érkezik majd meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek