Starity

Nicole Scherzinger bulimiával küzdött

2014. július 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Cosmopolitan a 36 éves énekesnőt kérte fel augusztusi címlaplányának, emellett Nicole igen megdöbbentő kijelentésével sokkolta mind a vele interjút készítő riportert, mind a rajongókat.

hirdetés
Nicole Scherzinger bulimiával küzdött

A nemrég eljegyzett Nicole Scherzinger a húszas éveiben nem volt teljesen elégedett magával, emellett a Pussycat Dolls tagjaként igen nagy nyomás nehezedett rá. A Cosmopolitannak adott interjújában elárulta: nyolc éven át küzdött étkezési problémákkal.

„Kezdtem elveszíteni a hangom, nem tudtam énekelni a koncerteken és ahogy emlékszem, a menedzserem talált rám totál szétcsúszva. Azt gondoltam, elveszítek mindent, amit szeretek, ha nem szeretem magam. Egy nap, amikor eléred a végét, ráeszmélsz, hogy nem akarod többé ezt folytatni. Szomorú látni azt, hogy elpazaroltam az életem. Kívülről klassznak tűnt az életem, a csapat a világ tetején volt, de szánalmas voltam legbelül.”

Nicole 2009-ben – miután elhagyta a Pussycat Dollst – bevállalt egy terápiát, mivel elmondása szerint szégyellte, hogy állandóan bújkálnia és titkolóznia kell a családja és a barátai előtt.


Fotó: Cosmopolitan

„Tudtam, hogy ez nem normális és nem is egészséges. Folyamatosan kínoztam magam, míg az étkezési rendellenesség ördögi körében voltam. Ez volt az én kábítószerem, a függőségem. Egy végeérhetetlen ördögi kör.”

Az énekesnő bevallotta a magazinnak, miszerint napjainkra legyőzte a betegséget, ennek ellenére még mindig nehezére esik uralkodni magán. „Még mindig nagyon nehéz és néha arra gondolok, hogy felhagyok a próbálkozással, hogy jól legyek... Ez egy rettenetes, a legbelsődig megbénítő betegség, és az az időszak nagyon sötét volt számomra.”

E múltbeli problémáktól eltekintve Nicole már jól van és boldogabb, mint valaha! Párja, a Forma-1-ből ismert Lewis Hamilton háromszor is feltette neki az oly nagy jelentőséggel bíró kérdést, melyre az énekesnő legutóbb igent is mondott, így vélhetőleg már nem is kell sokáig várnunk a nászra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek