Starity

Hatalmasat bukott a CW sztárcsináló műsora

2014. július 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze 5 epizód után a műsorban jelentették be, hogy megszüntetik a Famous in 12 című valóságshow-t.

hirdetés
Hatalmasat bukott a CW sztárcsináló műsora

Míg Európában az ismeretlen emberekkel teli valóságshow-k szép nézettséget hoznak a csatornáknak, Amerikában épp most bizonyosodott be, hogy a nézőket nem érdekli a puszta hírnévhajhászás.

A Famous in 12 című szociális kísérletnek szánt projekt a TMZ alapítójának, Harvey Levinnek a fejéből pattant ki. Mivel népszerű pletykaoldala komolyan kivette a részét a Kardashian család felemelkedéséből, az újságíró a The CW csatornával közösen úgy döntött, hogy elindít egy műsort, amelyben egy különösebb tehetséggel nem rendelkező családnak 12 hetet ad, hogy híressé váljanak.

A kísérletre több mint 10 ezer jelentkező család akadt, közülük választották ki a kaliforniai Beaumontból az Artiaga családot, akiknek a június 3-án indult műsorban az egész nyár a rendelkezésükre állt volna, hogy a TMZ és a The CW támogatásával befussanak. Az epizódokat folyamatosan, keddtől keddig rögzítették, így a nézők szinte valós időben a kísérlet alanyaival tarthattak.

A kísérlet azonban nem várt fordulatot vett, amikor kiderült, hogy tulajdonképpen a kutya sem kíváncsi a műsorra. A 12 epizódosra tervezett műsor legutolsó leforgatott részére alig félmillióan kapcsoltak oda, amely még a CW mércéje szerint is elég gyászos eredmény.

Az ötödik epizód végén Harvey Levin közölte a családdal, hogy mivel a nézettség minden várakozást alulmúlt, ezért véget vetnek a műsornak, és vissza kell menniük Beaumontba, alig egy hónappal azután, hogy Los Angelesbe költöztek.

Ezzel egyébként valószínűleg a Famous in 12 lett az első műsor, amely adásban jelentette be a saját megszűnését. A CW a felszabadult keddi műsorsávban az Arrow ismétléseit fogja adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek