Starity

Penn Badgley-re rátalált a szerelem!

2014. július 04. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl Dan Humphreyjára rátalált a szerelem a Csajok című sorozatból ismert Jemima Kirke testvére, Domino mellett.

hirdetés
Penn Badgley-re rátalált a szerelem!

Július 2-án kapták először lencsevégre kettesben andalogni Penn Badgley-t Domino Kirke oldalán, New York utcáin. Egy, a párhoz közelálló barát elmondása szerint Penn és Domino már randizgatnak egy ideje és a közös barátaikon keresztül ismerkedtek meg.

„Már jó ideje találkozgatnak. Számtalan közös barátjuk van. Ez egy nagyon kiforrott és szabad kapcsolat, amiben benne vannak. Domino nagyon illik Pennhez, hiszen zenész, az érdeklődési körük is megegyezik” – nyilatkozta a bennfentes az Us Weeklynek.

A népszerű színész korántsem unatkozik, ugyanis zenekara, a Mother alig egy hónappal ezelőtt hozta nyilvánosságra első szerzeményéhez, az Easyhez készített videoklipet és folyamatosan érkeznek hozzájuk a fellépési felkérések, emellett Penn jelenleg két, a jövő évben mozikba kerülő filmet is forgat.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek