Starity

Within Temptation: ősszel jön az új DVD

2014. július 05. 09:09   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Symphony után újra élő felvételekkel rukkol elő a holland zenekar. Még idén ősszel megérkezik a Hydra turné lemeze.

hirdetés
Within Temptation: ősszel jön az új DVD

2008-ban, Black Symphony néven adott ki utoljára élő zenei DVD-t és CD-t a Sharond den Adel vezette holland zenekar, azóta pedig két nagylemezük is megjelent, a The Unforgiving és a Hydra. Előbbi még 2011-ben, melyhez képregényt és kisfilmeket is forgatott az együttes, utóbbit pedig idén januárban jelentették meg.

Magukhoz híven, a Hydra turné minden állomásán egy kétórás, 21 dalos koncertet adtak, ahol nem csak az új anyag legnépszerűbb számait játszották el, mint például a Tarja Turunennel készített Paradise-t, vagy az Xzibit közreműködésével készült And We Runt, hanem a régi lemezekről is rengeteg klasszikussal tértek vissza, mint például az Ice Queennel vagy Mother Earthszel.

A hírt, miszerint szeptemberben két CD-s és DVD-s kiadásban láthatjuk a Within Temptationt, maga Sharon erősítette meg a banda Instagram- és Facebook-oldalán egyaránt, ezzel az üzenettel és képpel: „A hír igaz, idén ősszel megjelenik a Hydra élőben is...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek