Starity

Twilight-sztárok rossz szokásai

2010. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senki sem tökéletes, a sztárok sem. A Bravo kiderítette, hogy a Twilight-csillagok mivel nehezítették meg a forgatást.

hirdetés
Twilight-sztárok rossz szokásai

Ashley Greene, Nikki Reed – Dohányzás

Ashley még a New Moon forgatásán tartott kisebb cigiszüneteket, melyek egy idő után hosszú cigiszünetekké váltak. Nikki együtt hódolt barátnőjével a káros szenvedélynek, mígnem feltűnt nekik, hogy valami nincs rendben. A rajongókat nem töltette el örömmel a lányok új mániája, ezért a két szépség együttes erővel leszokott rossz szákásól, ezzel valódi példaképet állítva a fanok elé.

Robert Pattinson – Bulizás

Robert soha nem volt az a nagy bulis, de ezen változtatni akart pont az Eclipse forgatásán. Gondolt egyet, és esti partira invitálta a többieket, amivel hátráltatta a forgatást. Na meg a másnapos fej sem mutatott volna olyan jól a képernyőn, ezért a stáb visszafogta Robertet, ami először nem tetszett neki, de kénytelen volt beletörődni.

Kristen Stewart – Nem érdekelte semmi

Kristenről tudtuk már, hogy valami nincs rendben vele. Ezt a forgatás alatt is bizonyította. Előfordult, hogy nem volt hajlandó előjönni a lakókocsijából, és nem akart forgatni. Persze Robertnek mindig sikerült meggyőznie, hogy mégiscsak álljon a kamera elé. Kris bevallotta, hogy a pánikbetegsége néha feltartotta, de arról nem beszélt, hogy ezzel a forgatást is zavarta-e.

Kellan Lutz – Saját mozit követelt

Kellannek annyira bejött az általa alakított szerep, hogy úgy gondolta, megérdemelne egy egész estés mozifilmet. Még Stephani Meyert is megkérte, hogy írjon egy csak Emmettról szóló könyvet, de kívánsága süket fülekre talált. Kel fejében már összeállt a történet, nem tesz le nagy terveiről, ami nem tölti el nagy örömmel a gyártó céget, hisz a készülő Alkonyat-filmekre kellene koncentrálnia.

Taylor Lautner – Nics rossz szokása?

Úgy tűnik, Taylor kisangyalként viselkedett a forgatás alatt. Senki nem tudott róla rosszat mondani. Mindig pontosan megjelent, tette a dolgát, és persze rengeteget edzett. Egy ilyen testet nem szabad elhanyagolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek