Starity

Többdiplomás szépségkirálynő

2010. szeptember 02. 21:09   |   Szerző: Heinrich_Sz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jól prosperáló kecskeméti ingatlanirodát vezető, világot járt befutott modell folyton keresi a kihívásokat, a tanulást még mindig nem unja.

hirdetés
Többdiplomás szépségkirálynő

A szépségiparban ma már nem elég csupán pózolni a modellnek, fontos a jó kisugárzás és a műveltség is, hiszen nemcsak a fényképeken és a kifutón, de a mindennapi életben is képviseli a modell a megrendelőt, illetve az adott márkát.

A világ legszebb női közé tartozó (WMBW TOP 50 list's) és a WMBW Miss Hungary címet viselő Bordi Regina két nemzetközi diplomával rendelkezik, és most készül újabb két diplomájának megvédésére, de emellett sok egyéb végzettségre is szert tett már életében.

„A sokszínűséget fontosnak tartom, egy nőnek rengeteg területen kell helytállnia manapság az életben” – nyilatkozta a szép modell és üzletasszony.

Regina elmondása szerint fontos, hogy folyamatosan fejlődni tudjon az ember, hiszen átlagos bárki lehet, de egy kis szorgalommal mindenki azzá válhat, aki mindig is szeretett volna lenni.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek