Starity

Megérkezett Selena Gomez új dala

2010. szeptember 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Channel munkatársai nagyon vigyáztak, nehogy kiszivárogjon Selena Gomez and The Scene új dala, az A Year without Rain, de mégis a premier előtt pár órával megjelent a dal studióváltozata.

hirdetés
Megérkezett Selena Gomez új dala

A rajongók csak demófelvételen, vagy csak az élő felvételen hallhatták eddig kedvencük legújabb sikerdalát. Ma van az amerikai Disney Channelen a nagy hármas premier – Camp Rock 2, Qué será, A Year without Rain –, de mégis, mielőtt bemutatták volna Selena Gomez klipjét, a féltett szám kiszivárgott, és most mindenki meghallgatthatja stúdióverzióban is.

Igen, sajnos csak stúdióverzió, de remélhetőleg a klippel megérkezik majd a jobb minőségű dal is. Talán a dal kiszivárgása annak is köszönhető, hogy a dal már kapható az iTuneson, nem túl olcsón.

A számnak még sokan nem hallották a teljes változatát, ám most megérkezett ennek az ideje is. Az eredeti dal nagyban eltér a demótól és az elő felvételtől. A demó sem volt rossz, de hiába, az eredetit semmi sem tudja lekörözni; tisztább és sokkal jobb a hang. Ezzel a dallal Selly sok ember szívébe fogja magát belopni.

Az A Year without Rain meghallgatható itt. Várjuk a véleményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek