Starity

Ismét válik Pamela Anderson és Rick Salomon

2014. július 09. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze hat év elteltével, immár másodszorra adja be a válókeresetet a páros.

hirdetés
Ismét válik Pamela Anderson és Rick Salomon

2007 októberében állt először oltár elé Pamela Anderson és Rick Salomon, azonban két hónap után máris külön utakon folytatták, válásukat pedig 2008 márciusában mondták ki hivatalosan. Közel öt év múltával, tavaly ősszel azonban ismét együtt kapták őket lencsevégre Franciaországban, majd idén januárban bejelentették, hogy titokban összeházasodták másodszorra is.

Boldogságuk viszont ezúttal sem volt hosszú életű, ugyanis a TMZ számolt be elsőként a hírről július 8-án, miszerint a páros ismét benyújtotta a válókeresetet, egészen pontosan július 3-án, csütörtökön.

Múlt hónapban egy névtelen forrás már elfecsegte az Us Weeklynek, hogy nincs minden a legnagyobb rendben közöttük és a 47 éves színésznő már meg is bánta a házasságot.

„Ez határozottan nem fog sokáig tartani. Szereti a rosszfiúkat, és Rick túl kedves és unalmas. Voltak fenntartásai és most rájött, hogy hallgatnia kellett volna az ösztöneire. Már megbánta, hogy valaha is kimondta az igent.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek