Starity

Sean Hayes új szerepet kapott

2014. július 09. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miller család című sorozatban fog feltűnni a Sean Saves the World és a Will és Grace című szériák sztárja.

hirdetés
Sean Hayes új szerepet kapott
Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images

A minap jelentették be, hogy a CBS tavaly indított új, igazán ígéretes jövő előtt álló műsorának, a Miller családnak második évadában visszatérő szereplőként lesz majd látható Sean Hayes, akinek szintén tavaly debütált sitcomját, a Sean Saves The Worldöt törölte az NBC.

A színész-producer Margo Martindale karakterének, Carol Millernek új legjobb barátját, Kip Witherst fogja játszani, akivel valószínűleg Nathen (Will Arnett) nem fog túl jól kijönni.

„Évekkel azután, hogy a rajongói vagyunk és hallottuk másoktól, hogy milyen csodálatos együtt dolgozni vele, nem is lehetnék ennél izgatottabb, hogy Sean Hayes csatlakozik A Miller családhoz. A gondolat, hogy Margo Martindale-lel legjobb barátok lesznek, mosolyra késztet, akárhányszor rágondolok. Még csak most kezdtük el írni ennek az évadnak a történetét és robbanni fog” – mondta nyilatkozatában Greg Garcia, a sorozat egyik készítője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek