Starity

Hamarosan érkezik Britney Spears régi-új illata

2014. július 10. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő újra piacra dobja a 2005-ös Fantasyt, melyről Facebook- és Instagram-oldalán számolt be.

hirdetés
Hamarosan érkezik Britney Spears régi-új illata

A szőkeség életébe már évek óta nemcsak a zenéből folyik be a mindennapi betevő, hanem a parfümjeiből is, hiszen mindegyik óriási népszerűségnek örvend világszerte, így nem is csoda, hogy hamarosan a boltok polcain lesz a legújabb, a Fantasy Stage Edition névre keresztelt illat.

„Hamarosan érkezik a Fantasy Stage Edition! Ugyanolyan csodálatos illattal, speciális üvegben, melyet a kedvenc fellépéseim inspiráltak” – írta Brit a Facebookon.

Az énekesnő legújabb – de valójában nem új – parfümje a 2005-ös Fantasy újracsomagolása, melyet a Midnight Fantasy, a Hidden Fantasy és Circus Fantasy, a Fantasy Twist, az Island Fantasy, a Fantasy: Anniversary Edition, a Fantasy: Nice és a Fantasy: Naughty követett. A limitált kiadás 30 és 50 ml-s verziókban lesz kapható, ára pedig 5–15 ezer forint között mozog majd (a régi csomagolású, 100 ml-s Fantasy csupán 6000 forint.)


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek