Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2014. július 11. 15:03   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekel, hogy ki lett apuka, vagy kinek ajánlotta fel támogatását Hugh Hefner, esetleg ki lett az újabb áldozata az Auto-Tune-nak? Lássuk!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Kendra Wilkinsont megcsalta a férje

Az ex-Playboy-nyuszi, Kendra Wilkinson nemrég szerzett tudomást férje, Hank Baskett hűtlenségéről. A pár 2009. június 27-én fogadott örök hűséget, és még ez év decemberében megszületett első közös gyermekük, Henry Randall „Hank” Baskett IV.

A 88 éves Playboy-mogul, Hugh Hefner a hír hallatán azonnal meghívta Kendrát a villába, mondván ő mindig ott lesz neki, ha támogatásra van szüksége. Az affér állítólag egy transzszexuális modellel, Ava Sabrinával történt Londonban, júniusban.

*

Jill Duggar fodrászként próbálta ki magát

A 9 Kids and Counting sztárja, Jill Duggar saját kezébe vette az irányítást és fodrászkodott egy kicsit férje, Derick Dillard haján. Az eredményről természetesen édes képek is készültek és „Olcsó randi” címkével meg is osztották őket.

*

Miley Cyrus titokban randizott a Mike Will Made Ittel

A titok már nem titok: a botrányhősnő immár 9 hónapja találkozgat a Bangerz címre keresztelt albumán közreműködött producerrel, Mike Will Made Ittel, melyről nemrégiben az Us Weekly magazin tudósított.

*

Jimmy Kimmelnek kislánya született

A népszerű műsorvezető felesége, Molly McNearney június 10-én adott életet első közös kisbabájuknak. Jimmy a Twitteren jelentette be a nagyszerű hírt követőinek, akik nem győztek gratulálni a sztárpárnak.

Fotó: Twitter

Kiszivárgott Britney Spears Alien című dala Auto-Tune nélkül

A pophercegnőt mindig is sokan támadták amiatt, hogy playbackel a színpadon és ezen a tényen a nemrégiben napvilágot látott videó sem segít.

William Orbit producer hamar az énekesnő védelmére sietett: „Minden olyan énekesnek, aki először ragad mikrofont egy hosszabb szünet után, szüksége van bemelegítésre a nagy produkció előtt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek