Starity

Chester Benningtonnal erősít a Stone Temple Pilots

2014. július 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai Stone Temple Pilots Scott Weiland énekes 2013-as távozását követően a Linkin Park frontembereként megismert Chester Benningtont üdvözölheti az élen.

hirdetés
Chester Benningtonnal erősít a Stone Temple Pilots

Ahogy arról a Loudwire magazin beszámolt, nemrégiben megkezdődtek a Stone Temple Pilots új lemezének munkálatai. A zenekar éléről néhány hónappal korábban távozott Scott Weiland frontember utóda is megérkezett, a Linkin Park énekeseként ismert Chester Bennington személyében.

Chester jelenleg éppen pihenteti a Linkin Parkkal kapcsolatos munkálatait, így tudott időt szakítani új zenekarára, hogy végre nekilásson a csapat az új lemez felvételéhez, melyről a srácok a Twitteren számoltak be néhány kép kíséretében.

„Az egész hetet az új STP anyag írásával töltöttük a HOMeFRY-ban...” – csiripelte Robert DeLeo basszusgitáros a Twitteren két képet mellékelve a stúdióból, melyről nyilvánvalóan lerí, hogy a zenekar remekül érzi magát a munkálatok során.


Fotók: Twitter/Robert DeLeo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek