Starity

Sleepy Hollow: itt az első előzetes

2014. július 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy 20 másodperces promót publikált a csatorna, melyben betekintést nyerünk Álmosvölgy második évadába.

hirdetés
Sleepy Hollow: itt az első előzetes

Visszatér a már-már ikonikus főgonosz, a fej nélküli lovas a kedden megjelent promóvideóban, mely az Álmosvölgy legendája szeptemberben induló második évadát hivatott népszerűsíteni. A természetfeletti dráma nagy meglepetést okozott tavaly szeptemberben a FOX számára, hiszen a két főszereplőnek, Ichabod Crane-nek (Tom Mison), Abbie Millsnek (Nicole Beharie) és a megkapó történetvezetésnek hála először egy hat-, majd egy tizenkét éves rekordot döntött a széria, melynek első évada hat cliffhangerrel zárult idén január huszadikán.

A 20 másodperces klipben már azt láthatjuk, hogy Ichabod és Abbie is kiszabadultak ördögi rabságukból – Icky a koporsóból, Abbie pedig a babaházból –, és minden erejükkel azon vannak, hogy a négy lovas ellen küzdjenek, miközben természetesen megpróbálják kitalálni, hogyan szabadítsák ki Katrinát ezúttal nem Moloch, hanem Abraham fogságából.

A második évad szeptember 22-én kerül bemutatásra a Foxon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek