Starity

Jared Leto mindent és mindenkit szeret

2014. július 12. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 Seconds to Mars frontemberének ölelgetős képéből internetes mém lett.

hirdetés
Jared Leto mindent és mindenkit szeret

Jared Leto múlt hétvégén töltötte fel Instagram-profiljára azt a bizonyos fotót, amin eredetileg egy fát ölelget jól megérdemelt pihenőnapján, a következő kommentárral: „Faölelgető hippi? Lebuktam!”

Röviddel a kép felkerülte után pedig elkezdtek potyadozni a rajongóktól a viccesebbnél viccesebb, átszerkesztett fotók, melyeket örömmel posztoltak akár a Twitterre vagy az Instagramra például a #hugginJ és a #JaredHugginLeto hashtaggel, a 30 Seconds to Mars frontembere pedig örömmel osztotta meg követőivel a kapott mesterműveket.

A lavinát elindító kép alapjául az eredeti szolgált, készítője mindössze a háttérben lévő többi fára is rávarázsolt egy-egy Jaredet, valamint a háttérben ácsorgó kutyusra is. Ezt követően napvilágot láttak olyan fotók is, melyeken például unikornist, Grumpy Catet, saját Oscar-szobrocskáját, az Eiffel-tornyot, Dallas Buyers Club-beli karakterét, saját magát, sütit, pizzát, Nutellát, kókuszvizet, 30 Seconds to Mars-albumot, James Francót, Tarzant, Angelina Jolie lábát, Gerard Wayt és egy elkeseredett brazil szurkolót is ölelget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek