Starity

Mikler Roland megnősült

2014. július 13. 17:05   |   Szerző: ildicii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikler Roland élete sok változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. A Pick Szegeddel EHF-kupát nyert, majd a nagy rivális MKB-MVM Veszprémhez igazolt, július 11-én pedig feleségül vette barátnőjét.

hirdetés
Mikler Roland megnősült
Fotó: Facebook/Mikler Roland

Mikler Roland neve nem újdonság a kézilabdát szerető emberek körében, ugyanis évek óta a magyar válogatott első számú kapusa. A Pick Szeged kapuját négy évig védte, idén júliustól pedig a veszprémiek kapujában láthatjuk majd.

Roli még májusban mesélt a Borsnak ezekről a változásokról, és ekkor árulta el, hogy hamarosan feleségül veszi barátnőjét, Katit, akivel tíz éves korában ismerkedett meg egy kézilabdatornán.

A United Photographers még az esküvő előtt készített jegyes fotókat a párról, amelyet boldogan posztoltak közösségi oldalukra.

A boldogító igenre egészen július 11-ig kellett várni. Az esküvő festői környezetben, a gödöllői Grassalkovich-kastélyban zajlott barátaik és családjuk társaságában, köztük Szakál Mikivel is. Sok boldogságot kívánunk!

Fotók: Facebook/Mikler Roland

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek