Starity

Hírességcsalók

2010. április 20. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit szólnánk egy műsorhoz, ami arról szól, hogy csalják az emberek híres párjukat?

hirdetés
Hírességcsalók

Lehetséges, hogy minden idők leggyatrább valóságshowja lenne, aminek a házigazdája Michelle „Bombshell” McGee és Jamie Jungers lenne?

A TMZ-nek mesélt egy sorozatkészítő, aki szerint jöhetne egy új műsor, ami arról szólna, hogy csalják a hírességek, illetve a sima emberek híres párjukat. Az ihlet Tiget Woodstól és Jesse Jamestől (aki Sandra Bullockot csalta meg 11 hónapon át) jött. Zseni ötlet.

Jesse James elsőszámú szeretője – a „tetoválásfejű” – és Tiger Woods a-számolásnál-már-lemaradtunk szőkesége lehetne a főtéma egy showban, amit úgy hívnának, hogy a „Hírességcsalók” (Celebrity Cheaters). Volt egy másik műsor, „Megcsalók” címmel (Cheaters), Bobby Goldstein vezetésével, ahova Michelle McGee egyébként jelentkezett, csak elutasították.

Egyelőre még nincs „otthona” a műsornak, de Goldstein azt mondja, McGee és Jaime Jungers is beleegyezett, bár még sehol nem írták alá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek